ogute Forumo įkūrėja
Pranešimų skaičius : 1365 Taškai : 1947 Reputacija : 0 Join date : 2009-11-19 Age : 29 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Maritza Rodriguez nori savo liniją parduodamų prekių paleisti į Panamos rinką.Panama piktinasi Kv. 02 03, 2011 8:29 pm | |
| Informacijos šaltinis: http://maritzarodriguezfans.blogspot.comAktorė netrukus startuos su nauja kvepalų kolekcija ir vaidins teatre.
Daugeliui ji Majamyje yra "telenovelių karalienė", kitiems " Mados piktadarė ", ir daugelis mano, kad tai viena iš aktorių, turinčių didžiausią potencialą per pastaruosius metus, ji yra Maritza Rodriguez iš "Perro Amor" aktorė piktadarė Kolumbijos telenovelėje.
Maritza yra Panamoje jau kelias dienas!
Tiesiog nuostabi moteris, kuri nuo 1990m. yra pramogų pasaulyje, sakė, kad jos vizitas yra verslo reikalais, verslininkams realizuoti savo produkciją. "Tai kvepalai (vadinami Unica), kurie yra labai gerai parduodami Kolumbijoje, taip pat yra šešių" Rūšių ". Aš atvykau čia derėtis. "Mes čia liksime iki savaitgalio. Be to, mes patvirtiname, kad gegužę išleis savo naują kvepalų "Unica Night" dėl Kolumbijos.
Neužilgo prasidės nauja pjesė "Monólogos de la vagina", kuri vyks 3 mėnesius. Pagrindinius vaidmenis atliks: Maritza Rodriguez, Adriana Barraza, Yoselyn Sánchez Charityn, Zuly Montero, Lupita Ferrer, Sonya Smith, Marisol Calero ir kiti. Prasidės vasario 24 d. P.S. viso teksto neverčiau, nes nelabai supratau kaip jį versti, bet iš verčiau esminius dalykus Man asmeniškai šis straipsnis labai keistas atrodo... | |
|