ogute Forumo įkūrėja
Pranešimų skaičius : 1365 Taškai : 1947 Reputacija : 0 Join date : 2009-11-19 Age : 29 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Maritza Rodriguez sėkmingai debiutavo su Roxana Garcia "Monologas De La Vina" Pir. 03 07, 2011 8:56 pm | |
| Informacijos šaltinis: http://maritzarodriguezfans.blogspot.comVasario 25d. prasidėjo nauja pjesė :Monologas de la Vina". Šioje pjesėje vaidina Adriana Barraza, Charytín Goyco, Roselyn Sanchez ir Maritza Rodríguez ir kt. Barraza, kuri buvo nominuota "Oskarui" kaip geriausia aktorė, sugrįžo į sceną po 10 metų pertraukos ir įrodė, teatras lieka jos aistra. "Tai yra neapsakomas malonumas. Man buvo atsiųsta pakvietimų vaidinti teatro Niujorke, Meksikoje ir Argentinoje, bet aš atsisakiau. Majamis yra vieta, kur aš gyvenu. Savo ruožtu, Maritza Rodriguez ir Roxana Garcia, Jos nervinosi, bet liko patenkintos vaidinimu teatre. "Visų pirma monologas mane paliko be seilių ir nervinausi," sakė Maritza TVyNovelas.com, kuri po pirmojo pasirodymo pabaigos, turėjo bėgti į užkulisius. Ji ieškojo vandens butelio, o jos draugai, nustebę, paklausė, kur aš einu, jeigu darbas buvo tik prasidėjęs. Tačiau visuomenei patiko mano vaidyba. | |
|
Kristina
Pranešimų skaičius : 222 Taškai : 266 Reputacija : 0 Join date : 2010-05-23
| Temos pavadinimas: Re: Maritza Rodriguez sėkmingai debiutavo su Roxana Garcia "Monologas De La Vina" Antr. 03 08, 2011 9:13 pm | |
| Labai džiaugiuosi dėl debiuto, bus įdomu išvyst video | |
|